16.3.12

Έρχεται το novasports2 HD για την Ευρώπη


 Δύο ευρωπαϊκούς αγώνες σε  HD  θα έχει από τη νέα σεζόν η  nova.  Σύμφωνα με πληροφορίες η  συνδρομητική πλατφόρμα προετοιμάζει το  Novasports2 HD,  εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα τριετή συμφωνία  της Forthnet  με την TEAM  για το  Champions League και το Europa League.

Από τον Αύγουστο η nova θα έχει  κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αγωνιστική δράση από το Champions League  και το  Europa League,  την οποία θα μεταδίδει από δύο αθλητικά  κανάλια σε Υψηλή Ευκρίνεια. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως σίγουρα ο  αγώνας  της ελληνικής ομάδας , μαζί με τον εμπορικότερο της αγωνιστικής του  Champions League  θα μεταδίδεται σε  HD  από τα δύο κανάλια, παράλληλα με την εκπομπή “Λεπτό και Λεπτό”. Κι αν προκριθεί και δεύτερη ομάδα στο Europa League,  τότε η  nova θα δείχνει την αναμέτρηση της σε Υψηλή Ευκρίνεια,  ενώ ο  άλλος αγώνας θυμίζουμε θα μεταδίδεται ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.
Οι προετοιμασίες για το αθλητικό θέαμα του Καλοκαιριού συνεχίζονται. Η Nova  θα έχει ειδική εκπομπή και απεσταλμένους δημοσιογράφους για το Euro 2012, στο οποίο συμμετέχει η Εθνική Ποδοσφαίρου, έχοντας εξασφαλίσει στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα σε συμφωνία με την ΕΡΤ. Το επόμενο βήμα είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου τον Αύγουστο. Η nova θα μεταδώσει τα αγωνίσματα που δεν θα έχει χρόνο να καλύψει η ΕΡΤ, σε συμφωνία με την κρατική τηλεόραση, η οποία θα διαθέσει, έναντι αντιτίμου το ίδιο περιεχόμενο και στον ΟΤΕ TV.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: