16.3.12

Short stories 16.03.2012



«Δεν είναι καταστρατήγηση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας όταν αθλητικοί ρεπόρτερ μιλούν σε πρώτο ενικό ή κυρίως πρώτο πληθυντικό αναφερόμενοι στις ομάδες που καλύπτουν (κερδίσαμε, η ομάδας μας κ.λπ.); « Το ερώτημα αυτό θέτει, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος της Forthnet ,  Π. Παπαδόπουλος σε επιστολή του προς τον Π. Γερακάρη, πρόεδρο του ΠΣΑΤ ,. Αφορμή η πρόταση της nova  για την επιλογή δημοσιογράφου στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού.

**Τα δύο του χρόνια στη Σερβία, με την εξαγορά και λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού PRVA γιόρτασε ο όμιλος ΑΝΤ1, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας και του Θ. Κυριακού ο οποίος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
 **Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής  δήλωσε  πως θα καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, το πόρισμα της Επιτροπής Αλιβιζάτου  για το μέλλον της ΕΡΤ.
**Στη  δημιουργία της “MIG Media” προχώρησε ο όμιλος MIG .  Σκοπός της κίνησης αυτής είναι  η αγορά διαφημιστικού χρόνου και χώρου για λογαριασμό του ομίλου, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Αχιλλέα Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: