15.3.12

Μπάλα και ταινίες στην ταμπλέτα από τη novaΚαι μετά τη 3D μετάδοση, τι;  Ο μεγάλος στόχος της nova μπορεί να είναι η πρώτη τρισδιάστατη παραγωγή και μετάδοση αθλητικού γεγονότος, με το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, αλλά παράλληλα στην εταιρεία ετοιμάζονται τα επόμενα τεχνολογικά βήματα.


Το Καλοκαίρι η Forthnet ετοιμάζεται να «χτυπήσει» σε Internet και ταμπλέτες, Η nova θα διαθέτει τους πλέον εμπορικούς  αγώνες και τις εμπορικές ταινίες και σειρές σε μια νέα πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει εκτός από την τηλεόραση, το Internet , τις ταμπλέτες και τα κινητά τηλέφωνα, παρακολουθώντας τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση του οπτικοακουστικού περιεχομένου. Στόχος της εταιρείας είναι η δωρεάν διάθεση του προϊόντος στα διάφορα κανάλια προσφέροντας παράλληλα και υπηρεσίες on demand. Για παράδειγμα οι συνδρομητές της nova στις διακοπές τους θα μπορούν  να δουν δωρεάν τους αγώνες ή τις αγαπημένες ταινίες  από την ταμπλέτα τους, εφόσον μπορούν να συνδεθούν με το Internet, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν μια «παραδοσιακή» τηλεοπτική οθόνη. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως η χώρα δεν θα καταρρεύσει...

Παράλληλα  η Forthnet συνεχίζει την πολιτική των συνδυαστικών προσφορών σε αναζήτηση πελατών και ρευστότητας. Έτσι οι νέοι συνδρομητές της προσφοράς Forthnet 2play Economy & Νοva Sports + Value Pack θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν broadband ADSL, έως 24 Mbps, απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία σε όλη την Ελλάδα και όλη την αθλητική δράση από τη Nova, με 53,90 ευρώ  το μήνα, για 18 μήνες. μαζί με τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831  και το Wi-Fi Router.

Δεν υπάρχουν σχόλια: