10.3.12

Short stories 10.03.2012




**Σκληρή σύγκρουση κυβέρνησης και ΠΟΕΣΥ για το «όχι» του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο κούρεμα των ομολόγων του  Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος έθεσε ζήτημα χρηματοδότησης των ταμείων, μεταξύ των οποίων και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, κάνοντας μια έμμεση αναφορά και στην επιλογή της επένδυσης στο παρελθόν στα δομημένα ομόλογα. Η ΠΟΕΣΥ , με ανακοίνωσή της  αναφερόμενη στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο υποστήριξε πως «στερούνται μιας νωπής, ξεκάθαρης, λαϊκής εντολής».


**Προς την άρση των ασφαλιστικών μέτρων επί της δέσμευσης του τίτλου του «Κόσμου του επενδυτή» κινούνται οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβασή του φύλλου, στους εκδότες του «Ελεύθερου Τύπου» .

**Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» θα διαθέσει η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εταιρικής της πολιτικής, ανοίγοντας έτσι, εμμέσως το δρόμο για τη διανομή του ανταποδοτικού τέλους και σε  άλλες κατευθύνσεις.

**Στην εκμετάλλευση τηλεοπτικής συχνότητας με την παρουσίαση εκπομπών κινούνται διάφοροι τηλεαστέρες είναι εκτός αγοράς, μετά και το κλείσιμο του Alter.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: