8.3.12

Short stories 08.03.2012



 Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα αναλάβει τη νομική αναμέτρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ, με την κυβέρνηση για το κούρεμα των ομολόγων. Το Ταμείο των δημοσιογράφων (και των εκδοτών) αρνήθηκε  να συμμετάσχει εθελοντικά στο κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που κατέχει .  Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως καθιστά «σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι τα κεφάλαια των Ταμείων υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετούν το σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν».


**Μαζί με το περιοδικό τέχνης «South» θα κυκλοφορεί  εντός του επόμενο διμήνου η «Lifo» με την οποία θα συνεργάζεται ως αρθρογράφος ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης.

**Με εκπομπή η Γιάννα Παπαδάκου στον  Alpha, κάθε Τετάρτη. Τίτλος της «Αποκαλύψεις» και πρώτος καλεσμένος  την επόμενη βδομάδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.


** Ένα  τρέιλερ  του Σκάι  για το promotion της σειράς «CSI:Las Vegas», είναι υποψήφιο για τα βραβεία δημιουργικότητας «PROMAX 2012 AWARDS» τα οποία  θα  πραγματοποιηθούν  στις 26 & 27 Μαρτίου στην Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: