6.3.12

Short stories 06.03.2012




** «Λεηλασία της ΕΡΤ» βλέπει ο Σίμος Κεδίκογλου. «Έχουμε ήδη καταγγείλει τις υποθέσεις του champions league, του δορυφορικού προγράμματος, τις επιλογές συμβασιούχων με διαβλητές διαδικασίες, τις απευθείας αναθέσεις παραγωγών χωρίς κοστολόγια και παραστατικά, όμως η διοίκηση συνεχίζει ακάθεκτη την επιδρομή της στη δημόσια τηλεόραση» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ . «Η ΕΡΤ την τελευταία διετία μείωσε το ετήσιο κόστος λειτουργίας της κατά 150 εκατομμύρια ευρώ. απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


**Στον  ΟΤΕ  και το επιχειρηματικό ειδησεογραφικό κανάλι CNBC. Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα καναλιών του  OTE TV, και στο Family Pack και στο Full Pack, τόσο μέσω δορυφόρου όσο και μέσω Conn-x.
**Ένας ακόμη δημοσιογράφος θύμα της αστυνομικής βίας. Ο Απόστολος Σκουμπούρης, δημοσιοφγράφος στην εφημερίδα «Χρηματιστήριο» , τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ στη διαδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου, αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.
**Δυναμική η χθεσινή πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Σκάι, παρουσιάζοντας ένα σύντομο «λαϊκό» δελτίο ειδήσεων, αξιοποιώντας την τεχνολογία, με σχολιαστές και καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: