3.3.12

Και στη nova και στον ΟΤΕ TV οι Ολυμπιακοί Αγώνες



Ολυμπιακοί αγώνες και στη nova και  στον  ΟΤΕ TV. Σύμφωνα με πληροφορίες  η ΕΡΤ προσανατολίζεται να διαθέσει, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος μέρος των αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει από τα 3 της κανάλια. Και οι δύο πλατφόρμες έκαναν πρόταση προς την κρατική ραδιοτηλεόραση να τις διαθέσει τμήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Καλοκαιριού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.


Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αλλά η ΕΡΤ, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά, περίοδο θα θελήσει να αποζημιώσει όλους τους Έλληνες, αυτό το αθλητικό Καλοκαίρι. Τόσο το Euro 2012 με τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου, όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μεταδοθούν και σε Υψηλή Ευκρίνεια από το κανάλι ΕΡΤ  HD το οποίο μεταδίδεται μέσα από το δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης και είναι και στις συνδρομητικές πλατφόρμες. Όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών όπου θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή θα καλυφθούν από τα 3 κανάλια της ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3 και το επιπλέον θέαμα, παράλληλα με τις συμφωνίες παραχώρησης αθλητικού περιεχομένου με τις δύο πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης. Στόχος είναι να μην χαθεί τίποτα από το αθλητικό θέαμα.

Η ΕΡΤ πάντως, όπως έχουμε γράψει θα μειώσει κατά πολύ το κόστος των αποστολών, και για την κάλυψη των δύο μεγάλων γεγονότων. Θα υπάρξει οικονομία όπου αυτή θα είναι εφικτή, σύμφωνα με το σχεδιασμό που γίνεται τώρα στην Αγία Παρασκευή και υπό την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πολιτικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: