21.3.12

Το λάθος της nova

Άποψη

Το απόγευμα της Κυριακής, στην ανάπαυλα του ντέρμπι παρακολουθούσαμε διαφημίσεις και τρέιλερ. Η απορία διαδέχθηκε τη γνώση. Ξεκίνησαν τα επεισόδια, αλλά έπρεπε να επιστρέψουμε στο ραδιόφωνο για να τα πληροφορηθούμε. Εκείνη τη βραδιά η nova έπραξε το δικό της λάθος. Δεν ενημέρωσε για αυτό που συνέβαινε σε πραγματικό χρόνο,  έχοντας άγχος και αγωνία για να προστατέψει το προϊόν που έχει ακριβοπληρώσει. Μόνο που και ο συνδρομητής, ο άνθρωπος που πληρώνει την εταιρεία και τις ομάδες έχει δικαιώματα και πρέπει να γνωρίζει.  Δηλαδή  η nova  θα έπρεπε να πράξει το προφανές. Να εξηγήσει στον κόσμο που την παρακολουθούσε, γιατί δεν υπήρχε αγώνας. Να εστιάσει σε εκείνους που τα προκαλούσαν, εξηγώντας με ψυχραίμια, τι ήταν αυτό που συνέβαινε και τελικά οδήγησε σε καταστροφές και στη διακοπή του αγώνα. Τα συμπεράσματα θα ήταν προφανή.
 Αντιθέτως εκείνη τη βραδιά, όλοι εμείς που πληρώναμε,  βλέπαμε τρέιλερ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο Βασίλη.
Απο την πρώτη στιγμή οι σχολιαστές του αγώνα ανακοίνωσαν οτι υπήρχαν επεισόδια σε εξέλιξη διαβάζοντας μάλιστα και την ανακοίνωση της Νοβα οτι δηλαδή δεν μεταδίδει εικόνες βίας και επεισοδίων στο πλαίσο μη προβολής της βίας απο τηλεόρασης.
Βέβαια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική καθώς υπάρχουν ρήτρες απο Euro league σε περίπτωση που προβληθούν πλάνα απο επεισοδόδια.
Ακόμα και στη διακοπή του αγώνα στο 82 περιέγραφαν οι σχολιαστές τα όσα συνέβαιναν χωρίς όμως να δείχνουν εικόνα,
Κατά την άποψη μας ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ γιατι δεν εχουν να προσφέρουν τίποτα στην προστασία του αθλήματος.