22.3.12

Short stories 22.03.2012




**Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, για το καθεστώς λειτουργίας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ απέστειλε η ΠΟΕΣΥ .  Η Ομοσπονδία δηλώνει πως  «αντιτίθεται σφόδρα σε οποιαδήποτε σκέψη για εκδικητική παρέμβαση της Κυβέρνησης στα Διοικητικά Συμβούλια των Ταμείων, τα οποία αρνήθηκαν την οικειοθελή συμμετοχή τους στο PSI, ενεργώντας προς όφελος των ασφαλισμένων και των ασφαλιστικών τους οργανισμών.»  Επισημαίνει πως «το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε κατά ένα ευρώ».


**Μείωση τιμών από τις εφημερίδες. Μετά την «Παρασκευή & 13» που μείωσε την τιμή της από τα 2,5 ευρώ στο 1 ευρώ, το «Παρόν» θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο με τιμή πώλησης τα 2 ευρώ .

**Συνεχίζονται οι συνεταιριστικές εκδόσεις στα ΜΜΕ. Τα περιοδικά  UNFOLLOW και MONΟ, βρίσκονται ήδη στο τέταρτο τεύχος καλύπτοντας ένα κενό στην ενημέρωση και την πολιτική ανάλυση.  

**Παράταση ζωής για τη «Ραδιοτηλεόραση»  ως  τις 31 Ιουλίου 2012. ΤΟ ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε της παρατάσεις των συμβάσεων του περιοδικού για την εκτύπωσή του με την «Τυποεκδοτική» και με την «Ευρώπη» για τη διανομή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: