8.3.12

Ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού με επιλογή δημοσιογράφου!
Ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού και σε  3D και σε HD  μετάδοση και σε δημοσιογραφική περιγραφή ανάλογα με τα αισθήματα των οπαδών. Η nova με σύνθημα «Δες το, άκουσε το, όπως θες…» θα προσφέρει  την Κυριακή 18 Μαρτίου τη δυνατότητα μέσα από τα Novasports1 & NovasportsHD, τρεις διαφορετικούς σχολιασμούς , ανάλογα  με τα ποδοσφαιρικά φρονήματα των συνδρομητών της.  Όσοι είναι πιστοί στη nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αγώνα σε περιγραφή των   Ισίδωρου Πρίντεζη και  Άγγελου Στυλιάδη. Όσοι είναι «πράσινοι» θα μπορούν να ακούσουν  τον Κώστα Γκόντζου και  οι «κόκκινοι» το Νίκο Γέμελο.


Στόχος είναι, για να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες, οι  «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» συνδρομητές Nova, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, να ζήσουν την ένταση του ντέρμπι και μέσα από την οπτική γωνία της αγαπημένης ομάδας τους, όπως αυτή θα εκφραστεί από τους δύο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους.   Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν σχολιασμό από το τηλεχειριστήριο τους και να «ακούσουν» το ντέρμπι ζωντανά στα χρώματα της ομάδας τους . Ο τρόπος παρουσιάζεται αναλυτικά στο www.forthnetgroup.gr

Το εγχείρημα για τη nova είναι διπλό καθώς προγραμματίζει την παραγωγή και τη μετάδοση του ντέρμπι σε τρισδιάστατη εικόνα . Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι  η ενεργή σύνδεση Nova, ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865, ξ τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης και ειδικά γυαλιά 3D θέασης. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές Nova των υπηρεσιών Nova Full Pack και Nova Sports+Value Pack.

1 σχόλιο:

ανώνυμος είπε...

Φοβερή κίνηση αυτή όπως και με το 3D!
Έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι!