24.2.12

Short stories 24.02.2012


**Σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  κατά της εταιρείας “Ενότητα”  που κατέθεσε η Χ. Κ.  Τεγόπουλος , ενόψει της έκδοσης, αυτό το Σάββατο του δεύτερου απεργιακού φύλλου των εργαζομένων. Η «Ενότητα» που εκδίδει το «Δρόμο της Αριστεράς» είχε κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο με τον τίτλο «Εργαζόμενοι» Ακόμη και αν κερδίσουν οι εργαζόμενοι τα ασφαλιστικά μέτρα, εκφράζονται φόβοι πως ίσως η εφημερίδα δεν  θα καταφέρει να διανεμηθεί.


**Προβληματισμός για το ενδεχόμενο κατάργησης του αγγελιοσήμου. Οι εκδότες διαφωνούν θεωρώντας πως η κίνηση αυτή που προβλέπεται εμμέσως  στο «Μνημόνιο 2» θα είναι καταστροφική.
**Παράταση στην εφαρμογή των διατάξεων υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών στον Τύπο, ζητάει μερίδα των εκδοτών , αλλά και των εμπορικών συλλόγων της χώρας.
**Στα δικαστήρια θα συναντηθούν ο ΑΝΤ1 με την Publicis  για τις οφειλές της Leo Burnett.  Ο τηλεοπτικός σταθμός  διαφοροποιήθηκε και δεν αποδέχθηκε την πρόταση «κουρέματος» των οφειλών της διαφημιστικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: