16.2.12

Short stories 16.02.2012



**Έληξε χωρίς ανανεωθεί το συμβόλαιο του  Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1. Το επόμενο διάστημα αναμένονται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις του διευθυντή προγράμματος με τον τηλεοπτικό σταθμό.  Παράλληλα στο Mega  συνεχίζουν να ασκούνται πιέσεις στο διευθύνοντα σύμβουλο, Ηλία Τσίγκα, για περικοπές, με σοβαρές συνέπειες και στο πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό τη διεύθυνση του   Πέτρου Μπούτου. Προς το παρόν δεν προβλέπονται καραμπόλες.   

** Προς δεύτερη αναβολή οδεύει η εκδίκαση της προσφυγής του ΟΤΕ σε βάρος της Forthnet στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη συνδρομητική τηλεόραση εξαιτίας της παράτασης της απεργίας των δικηγόρων ως τις 29 Φεβρουαρίου.
**Το ζήτημα των  συνεργειών μεταξύ  των δύο πρακτορείων διανομής Τύπου «Άργος» και «Ευρώπη, τίθεται ξανά επί τάπητος. Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του «Αργους» παραιτήθηκε ο Ν. Μπιλίρης και τη θέση του θα λάβει ο Ν. Πεφάνης
**Προβλέψεις και για το αγγελιόσημο περιλαμβάνει το «Μνημόνιο 2» μεταξύ των διατάξεων που υπάρχουν για τα ΜΜΕ. Οι συζητήσεις μεταξύ των εκδοτών  για τη στάση που θα κρατήσουν, ξεκίνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: