31.1.12

Short stories 31.01.2012


**Στροφή σε ένα ευρύτερο κοινό από το Σκάι. Μετά το Γιώργο Αυτιά και ο Νίκος Ευαγγελάτος κατεβαίνει στο Φάληρο με ενημερωτική εκπομπή ειδήσεων στο Prime Time, λίγο πριν το δελτίο ειδήσεων (19.45) η οποία θα ασχολείται με το θέμα της μέρας. Θα ακολουθεί σατυρική εκπομπή με το Βουλαρίνο και τους Abovo και στη συνέχεια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη η οποία και ανανέωσε πρόσφατα για δύο χρόνια τη συνεργασία με της με το σταθμό.


**Σε κάθειρξη 9 ετών καταδικάστηκε ο εκδότης της «Εξέδρας» καταδικάστηκε ο εκδότης της «Εξέδρας» Μιχάλης Ανδρουλιδάκης , για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ποσού  24 εκατ. ευρώ από την εταιρεία «Maxilne» η οποία εξέδιδε το «Sportime». Στον εκδότη απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα, και  στέρηση  των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η εγγύηση ορίστηκε στα 1000.000 ευρώ, ενώ αύριο,Τετάρτη, συζητείται στο Β 3μελές Κακουργιοδικείο η υπόθεση πώλησης του σήματος του «Sportime»



 **Από τις 08.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου (17.45) συνεχίζεται η ψηφοφορία στην ΕΣΗΕΑ για τη στάση της ένωσης έναντι των ιδιοκτητών ΜΜΕ. Οι προτάσεις είναι η «Α»(απεργία διαρκείας) , η «Β» (πολύμορφες κινητοποιήσεις)και η «Γ»(ανοικτές επιχειρήσεις-μειωμένες αποδοχές).


**Το επόμενο βήμα για την έκδοση απεργιακού φύλλου κάνουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία». Σήμερα από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.00 το μεσημέρι ψηφίζουν για τη συγκρότηση συντακτικής επιτροπής.

**«Σώζεται»(;) και η «Ραδιοτηλεόραση Το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε ομόφωνα να συνεχιστεί η έκδοση του περιοδικού με εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους και βελτίωση του περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: