12.1.12

Short stories 12.01.2012




**Μετά από 10 χρόνια, αποχωρούν. Στις 28 Φεβρουαρίου  λήγει η θητεία 4 μελών του ΕΣΡ, του  προέδρου  ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, της δημοσιογράφου Εύης Δεμίρη και του καθηγητή Γιάννη Παπακώστα, οι οποίοι και εισήλθαν  στο ΕΣΡ το Καλοκαίρι του 2002 , αλλά και του τεχνικού Κωνσταντίνου Αποστολά. Η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να ορίσει  τα νέα πρόσωπα που θεωρητικά θα αναλάβουν το σκέλος της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

**Νέα 48ωρη απεργία από σήμερα ως και το πρωί του Σαββάτου στον «Κόσμο του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις του Κώστα Γιαννίκου («TIVO», «Δίφωνο» και «Informer»).

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωράει η ΕΣΗΕΑ στις 24 Ιανουαρίου, μέσω απόφαση του ΔΣ. Αντιθέτως κατά της 48ωρης απεργίας  στα ΜΜΕ ψήφισε η πλειοψηφία του ΔΣ της ένωσης.

**Ο νέος αθλητικός νόμος και οι αντιδράσεις της ΕΠΟ  θα συζητηθούν στη "Δίκη στο Σκάι  με τον Κυριάκο Θωμαϊδη αυτή τη Δευτέρα (00.30)
Προσκεκλημένοι είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού  Πάνος Μπιτσαξής και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: