23.12.11

Short stories 23.12.2011





**Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους του το Mega στις 20 Ιανουαρίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο, κάτω από την πίεση που δημιουργεί η ύφεση στην οικονομία. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών αυτής, επί σκοπώ σχηματισμού ισόποσου ειδικού αποθεματικού. Και ταυτόχρονα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος  με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
** Εσωτερικό δάνειο στις Αττικές Εκδόσεις. Με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ  καλούνται να δανείσουν τις Αττικές Εκδόσεις οι μέτοχοι της εταιρείας, οι όμιλοι  Βαρδινογιάννη και Μπερλουσκόνι και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση.
**Αίτηση πτώχευσης για τη διαφημιστική εταιρεία Mass Athens, η οποία και ήταν εκτεθειμένη στις επιταγές του  Alter. Η εταιρεία έχει 25 εργαζόμενους τους οποίους αδυνατεί να πληρώσει, ενώ, θυμίζουμε, πως μια άλλη διαφημιστική η Leo Burnett υπάχθηκε στις διατάξεις του άρθρου 99
**Μήνυση για τη μή καταβολή του δώρου Χριστουγέννων υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» του Alter και του «Φίλαθλου» Η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

**Με κάποια ψηφιακά βήματα  μας αφήνει το 2011. Η  Forthnet  ξεκίνησε από τη  nova τις μεταδόσεις σε High definition  το 2010, προσφέροντας αθλητικά, κινηματογραφικά και κανάλια ντοκιμαντέρ με σήμα Υψηλής Ευκρίνειας και τη χρονιά που μας αφήνει, έκανε το επόμενο βήμα: Την πρώτη πιλοτική τρισδιάστατη μετάδοση με τον αγώνα Milan-Barcelona, παραγωγής της  UEFA. Αντίστοιχα, η ΕΡΤ έβγαλε στον αέρα το επίγειο ψηφιακό κανάλι  ΕΡΤ  HD  μεταδίδοντας κυρίως αθλητικά γεγονότα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: