14.12.11

Short stories 14.12.2011



**Νέα πρόταση για κούρεμα  της τάξης του ...50%  στις οφειλές της  Leo Burnett  έκανε η μητρική  της εταιρεία Publicis  Groupe προς τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμού. Η  Publicis  είχε αρχικά, το Καλοκαίρι συμφωνήσει για για κούρεμα της τάξης του 26,5%, χωρίς όμως να υλοποιήσει τη δέσμευσή της. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η εταιρεία πιέζει για να πετύχει έκπτωση κατά 35% στις οφειλές της Leo Burnett. Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι των σταθμών συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση  εναντίον της εταιρείας.
**Εναντίον του  Alter στρέφεται η Digea  θέτοντας ζήτημα στο ΕΣΡ, αν είναι νόμιμη η ψηφιακή του εκπομπή  από την πλατφόρμα με δεδομένο πως δεν έχει πληρώσει για τη μεταφορά του σήματος του.
**Συνεργασία τηλεοπτικού Κυπριακού σταθμού  NRG TV με το  MTV .  Ο NRG TV θα μεταδίδει  τις ξένες σειρές του MTV International και  τις παραγωγές του MTV  Ελλάδας.
**Δεκτή έγινε η παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο του RTL του Hartmut Ostrowski, στο τέλος του μήνα. Τη θέση του θα καταλάβει ο Thomas Hesse.
 **Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο μηνιαίο περιοδικό ανεξάρτητο περιοδικό “UNFOLLOW», το οποίο εκδίδεται και διευθύνεται από τους συντάκτες του. Στην ομάδα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Λ. Βατικιώτης,. Ο Α. Ζενάκος ο Πιτσιρίκος κ.α,

Δεν υπάρχουν σχόλια: