8.12.11

Short stories 08.12.2011




**Πακέτο περικοπών έρχεται και στο Star.  Η διοίκηση του καναλιού  σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους αναφέρει πως μεταξύ άλλων “ο στόχος είναι να συνεχίζει να λειτουργεί ο σταθμός», κάτι όμως που πρέπει να γίνει «σε άλλη βάση και με χαμηλότερο κόστος”. Οι μέτοχοι του, συνεχίζει  η διοίκηση “έχουν στηρίζει το σταθμό με πάνω από 30 εκατ. ευρώ και είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να τον στηρίζουν , αλλά με κάποια όρια» .

**Στη Βουλή έφτασε το ζήτημα της καθυστέρησης έγκρισης του δανείου προς τη Χ. Κ. Τεγόπουλος, έφερε ο τέως Πρόεδρος της, Απόστολος Κακλαμάνης με ερώτηση που απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

**Κλείνει  ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας;. Η Διαρκής Ιερά Συνόδος. αποφάσισε να θέσει υπό εκκαθάριση το Νομικό Πρόσωπο του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Εκκλησίας της Ελλάδος  που έχει στην ιδιοκτησία του τον σταθμό.

**Σε γενική συνέλευση καλεί αύριο η ΕΣΗΕΑ στα γραφεία τους απλήρωτους εργαζόμενους του «Φίλαθλου».

**Τη θεσμοθέτηση επιδόματος ανεργίας σε όσους  βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ή οι εργοδότες τους έχουν κηρύξει ουσιαστικά στάση πληρωμών,  θα ζητήσουν  σήμερα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο εργασίας  στις 12.00 το μεσημέρι, εργαζόμενοι και οι  στα media.

**Από αύριο  έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ,οι πρωταθλήτριες  Ευρώπης Barcelona, Λατινικής Αμερικής Santos, Κεντρικής Αμερικής Monterrey (Μεξικό), Ιαπωνίας Kashiwa Reysol, Αφρικής Esperance Sportive (Τυνησία), Ασίας Al Saad Club (Κατάρ) και η πρωταθλήτρια Ωκεανίας Auckland City (Νέα Ζηλανδία),  κυνηγούν τον τελευταίο τίτλο του 2011, στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV

**Επανέρχεται στην τηλεόραση η εκπομπή «Εύρηκα» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο , αυτή την Κυριακή (17.00) στην ΕΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια: