6.12.11

Short stories 06.12.2011



**Κυλιόμενες απεργίες 24ωρες από σήμερα ως και την Παρασκευή προτείνουν προς την ΕΣΗΕΑ, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ζητώντας να υπάρξει γραπτή απόφαση της ΕΣΗΕΑ ότι, κατά τις ημέρες  των κινητοποιήσεων  δε θα καλύπτεται δημοσιογραφικά κανένα θέμα και, ως εκ τούτου, δε θα δίνεται καμία άδεια εξαίρεσης. Σήμερα, επίσης απεργεί το ΑΠΕ.
** Κατειλημμένη από τους απλήρωτους εργαζόμενους η ροή του προγράμματος του Alter. Τα τελευταία 24ωρα μεταδίδει μόνο «κάρτα» με τα αιτήματα των εργαζομένων στο κανάλι. Σήμερα στις 12.00 οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους του καναλιού.
** Βαρόμετρο για την ενημέρωση στην τηλεόραση θα αποτελέσει η απόφαση που θα λάβει  ο Νίκος χατζηνικολάου. Δέχθηκε προτάσεις από ΑΝΤ1, Σκάι και Alpha  εκείνος όμως περιμένει πρώτα τις αποφάσεις του Alter.
**Με το σύνθημα «Κόντρα σε όλους και σε όλα» ξεκίνησε χθες τη νέα του προσπάθεια του Kontra ιδιοκτησίας του Γιώργου Κουρή και νέο γενικό διευθυντή το Βασίλη Ταλαμάγκα. Ο  Τέρενς Κουίκ παρουσιάζει  το δελτίο ειδήσεων και   ο Γιώργος Κουβαράς  κάθε βράδυ το “Επί  του πιεστηρίου” με το Μάκη Κουρή στο σχολιασμό.  
**Με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ προτίθενται να δανειοδοτήσουν τις Αττικές Εκδόσεις , οι μέτοχοι της εταιρεία. Για το θέμα συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση στις 23 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται πως  οι Αττικές είναι η  μοναδική εισηγμένη εταιρεία που εμφανίζει κέρδη στο 9μηνο του 2011.
** Στο μπουκέτο των καναλιών του ΟΤΕ TV  προστέθηκε το ελεύθερο δορυφορικό BBC World News,  φτάνοντας αισίως τα 47. Το BBC World News παρέχεται και στο πακέτο Family Pack και στο Full Pack, του ΟΤΕ TV , αλλά και μέσω της ιντερνετικής τηλεόρασης  Conn-x.

Δεν υπάρχουν σχόλια: