2.12.11

Short stories (02.12.2011)




**Την  παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Alter, υπέβαλε μετά από κόντρα με το μέτοχο του καναλιού , Γιώργο Κουρή, ο Κώστας Γιαννίκος. Ο σταθμός εξακολουθεί να μεταδίδει «κάρτα» με τα αιτήματα των απλήρωτων εργαζομένων που έχουν καταλάβει τη ροή του προγράμματος

**Και στο Star Channel απολύσεις και καθυστερήσεις πληρωμών . Η διεύθυνση του ειδησεογραφικού τομέα  ανακοίνωσε πως  θα προχωρήσει σε απολύσεις, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα καταβληθεί η μισθοδοσία του Νοέμβριου.

**Συζητήσεις του Αντώνη Πίκουλα («Γαύρος», «Αξία») με το Γιάννη Βλαστάρη για το μέλλον της «Ισοτιμίας».

**Κύμα περικοπών και στην «Espresso». Με το δίλημμα  ή απολύσεις 25 εργαζομένων  ή μειώσεις, η ιδιοκτησία της εφημερίδας ζητάει περικοπές από 10% ως 22%.

. **Υψηλή θεαματικότητα είχε ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ. Τον αγώνα είδε το 32,6% των θεατών του δείγματος της εταιρείας Nielsen που είχαν ανοικτό το δέκτη τους και η θεαματικότητα του ΑΝΤ1 έφτασε στο 23,2%.

**Απόψε (21.55) στο Extra 3 Ο Τάσος Ζαφειράκης με τον Νίκο Κατσαρό, στην  εκπομπή "Η μπάλα στα δίχτυα έχουν προσκεκλημένο τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου,

** Η διαιτησία μπαίνει στο «στόχαστρο» της εκπομπής «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»  αυτή τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου (00.30, Σκάι) . Στην εκπομπή θα παρέμβει από τη Χίο ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής, ενώ στο στούντιο θα βρίσκονται ο πρώην αρχιδιαιτητής Μάκης Γερμανάκος, ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σωτήρης Βοργιάς, ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Αντώνης Αντωνόπουλος, κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: