15.12.11

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Alter


Ψήφισμα εργαζομένων Ομίλου Σκάι 
Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι στο ραδιόφωνο, τη τηλεόραση και το site του Ομίλου ΣΚΑΙ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα σας.

Γνωρίζουμε όλοι, πως εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για την τελική απαξίωση του τηλεοπτικού σταθμού, πως κανένας εργαζόμενος δεν μοιράστηκε τα κέρδη της επιχείρησης και θα είμαστε μαζί σας, μέχρι την αποπληρωμή των δεδουλευμένων σας και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας σας.

Συνάδελφοι του Alter, είμαστε στο πλευρό σας για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων σας, των Συλλογικών, θεσμικών και ευρύτερα εργασιακών κεκτημένων, τα οποία με λύσσα οι εργοδότες προσπαθούν να κατασπαράξουν.

Η ολοένα και αυξανόμενη, ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ και ευρύτερα της κοινωνίας και η αντίσταση που οφείλουμε να επιδείξουμε, αντικατοπτρίζετε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alter.

Θεωρούμε πως ο δύσκολος αγώνας που δίνεται αφορά ολόκληρο το κλάδο των ΜΜΕ, εκεί όπου, όλοι οι εργαζόμενοι δίνουμε –μαζί με τη κοινωνία- έναν πρωτόγνωρο αγώνα για τις Συλλογικές Κατακτήσεις μας και την αξιοπρέπειά μας.


Συναδελφικά

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: