30.11.11

Short stories 30.11.2011




**Κανονικά θα γίνει η περιγραφή του αγώνα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας που θα μεταδοθεί από τη nova, και οι αγώνας μπάσκετ του Παναθηναϊκού από την ΕΡΤ ύστερα από άδεια που έδωσε η ΕΣΗΕΑ

**Σειρά δικαιολογητικών για την έγκαιρη εξέταση των μεταβιβάσεων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ζητάει το ΕΣΡ , έτσι ο σχετικός έλεγχος  να γίνεται άμεσα.


** Την ίδια ώρα, δεν έγινε δεκτή από την αρχή  η μεταβίβαση μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού 06 TV, ενώ αντιθέτως εγκρίθηκε η μεταβίβαση του 7,02% από τον Κωνσταντίνο Ανδρεόπουλο, στην Μαρία Κοντομηνά, έναντι συνολικού τιμήματος 300.000 ευρώ.

*Κι όμως η ΕΡΤ αποκτά πρόγραμμα. Το ΔΣ της συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει  τη μετάδοση ταινιών από τη ΝΕΤ, σε ζώνη που θα δημιουργηθεί και παιδικού προγράμματος από την ΕΤ1. Επίσης προβλέπεται η μετάδοση κινουμένων σχεδίων σε 3D.

**Συνάντηση στην Κάντζα χθες των εκπροσώπων  του RTL,  με τα στελέχη των ειδήσεων του Alpha., εν μέσω των επαφών για πώληση του καναλιού.

**Διαβούλευση από την  ΕΡΤ ως τις 12 Δεκεμβρίου για το έργο της  «Δημιουργίας και διάθεση Ψηφιακού περιεχομένου από το Πολιτιστικό απόθεμα του αρχείου της εταιρείας», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους.

**Την    οριστική διακοπή μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού "Night Quiz" στον τηλεοπτικό σταθμό Super B του νομού Αχαΐας  αποφάσισε το ΕΣΡ . Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί και για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς της επαρχίας.

** Η σειρά Terra Nova με δεινόσαυρους που ξεκινάει στο FX (nova, OTE TV) ....εκτίθεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Πέμπτη και διαρκεί ως τις 7 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: