26.11.11

Short stories 26.11.2011


**Απεργία κήρυξαν τα σωματεία ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΕΡ σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς την επόμενη Δεύτερα ,με αίτημα την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής σύμβασης Εργασίας.
**Στάσεις εργασίας  σε ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα και στο Κανάλι της Βουλής, από την ΠΟΕΣΥ. Τις τρεις επόμενες μέρες δεν θα λειτουργήσουν  από τις 12:00 ως τις 16:00 και από τις  17:00 ως  τις 24:00.  Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξαίρεση στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ατρόμητο (19.30) αλλά μάλλον η Αθλητική Κυριακή θα μεταδοθεί μετά τη στάση εργασίας.
**Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο-Γιουβέντους, Ντόρτμουντ-Σάλκε, καθώς και το Βραζιλιάνικο Grand Prix της Formula 1, έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο ζωντανά στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ.
**Τη Φούλαμ αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο (19.30) η  Άρσεναλ,  η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην κρίσιμη τελευταία αγωνιστική του Champions League, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 2, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
**O Δρ. Declan Hill, συγγραφέας του βιβλίου "Τα στημένα" είναι ο βασικός καλεσμένος του Κυριάκου Θωμαϊδη   στη «Δίκη στον Σκάι» αυτή τη Δευτέρα (00.30) στο Σκάι. Στο studio θα βρίσκονται ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιώργος Καραλής, κ.α,.
**Να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα , αν διαθέτει τα στοιχεία και τα ονόματα, για το χρηματισμό  ΜΜΕ και δημοσιογράφων από τις «απόρρητες δαπάνες» του κράτους, ζητάει η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωση της από τον πρώην υπουργό εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, με αφορμή σχετικές δηλώσεις τους στην τηλεόραση του  Σκάι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: