25.11.11

Short stories 25.11.2011




**Δικαίωμα δημοσίευσης ισολογισμών με  νέους όρους Ρήτρα μισθωτής εργασίας για τους συντάκτες και την απασχόληση αριθμού προσωπικού απαραίτητου για την έκδοση εφημερίδας  καθώς και βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από τα Ταμεία Τύπου, προτείνει η ΕΣΗΕΑ με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως πρόσθετο κριτήριο  για το δικαίωμα δημοσίευσης ισολογισμών και κρατικών καταχωρήσεων.


**Την έντονη αντίθεσή της για τη διαφημιστική πρακτική της  ΔΕΗ διατυπώνει η ΕΔΕΕ Η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών  επισημαίνει ότι αποδεχόμενη η ΔΕΗ μηδενικές προσφορές από τους αναδόχους για τις αμοιβές τους, ουσιαστικά επικροτεί μια κακή πρακτική της αγοράς, η οποία σπρώχνει τους υποψήφιους να πιέσουν τα ΜΜΕ για μεγαλύτερες εκπτώσεις, και συνεπώς για την επιβράβευση του καθεστώτος των επιστροφών.

**Διακόπηκε και χθες η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ με αντικείμενο τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Η κυβερνητική αυτή πολιτική καταγγέλλεται από τα κόμματα της αριστεράς ως απόπειρα μεταφοράς του ανταποδοτικού τέλους στη μαύρη τρύπα του ελλείμματος.
**Ένας στους 3 από τους τηλεθεατές που είχαν ανοικτό το δέκτη τους, είδαν το νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ. Για την ακρίβεια η μέση θεαματικότητα ήταν 29,8%, και στη συνέχεια το 20,8% την αναμέτρηση  Μίλαν-Μπαρτσελόνα. Το Champions NET που ακολούθησε  έφτασε στο 22,6%.

**Η  πιλοτική τρισδιάστατη μετάδοση του αγώνα για το Champions League, Μίλαν – Μπαρτσελόνα (2-3) πέρασε στην ιστορία Η UEFA  για την παραγωγή της τηλεοπικής εικόνας αξιοποίησε  12 γωνίες λήψεις και 24 κάμερες, αποδίδοντας  το 3D οπτικό αποτέλεσμα.

**Απόψε (21.55) στο  ΕΧΤΡΑ-3 μην χάσετε την εκπομπή Τάσος Ζαφειράκη "Η μπάλα στα δίχτυα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: