23.11.11

Short stories 23.11.2011




**Σήμερα θα οδηγηθεί τελικά στον ανακριτή ο διευθύνων σύμβουλος του Alter,  Κώστας Γιαννίκος  ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τη μή καταβολή ΦΠΑ,. Συνολικού ποσού 1,2 εκατ. ευρώ. Ο συνήγορός του, Ηλίας Αναγνωστόπουλος  υποστήριζει πως ο επιχειρηματίας δεν θα έπρεπε να συλληφθεί καθώς έχει ενταχθεί το Alter  στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

** Ενέκρινε το ΕΣΡ  τη σύμβαση προμήθειας οπτικοακουστικού περιεχόμενου της Multichoice Hellas (μεταξύ της εταιρείας και της Forthnet για τα κανάλια Novacinema 1, 2, 3, για το Novasports 1,2,3,4,6,7 και το Novasports Highlights.

**Ηλεκτρονικός γάμος μεταξύ tvxs και theinsider . Το site του Στέλιου Κούλογλου  και εκείνων των  Τάσου Κοκκινίδης και ο Ανδρέας Μπελιμπασάκη θα συνενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

**Στην έκδοση νέου φύλλου προχωρούν  αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην «Κιτρινόμαυρη ώρα».

**Πρόστιμο 20.000 ευρώ   επέβαλε το  ΕΣΡ  στο Extra  για την εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”  για υποτιμητικά σχόλια κατά του ΑΠΕ,  του γενικού του διευθυντή, Ηλία Μάτσικα και  της δημοσιογράφου Φαίης Καραβίτη     Σύσταση, επίσης, επιβλήθηκε στην ίδια εκπομπή για σεξιστικό σχόλιο για τους ομοφυλόφιλους. Επίσης, η αρχή επέβαλε στον τηλεοπτικό σταθμό «06» σύσταση για ρατσιστικά και ξενοφοβικά μηνύματα.

 **Τέλος, το ΕΣΡ αποφάσισε την οριστική διακοπή του τηλεπαιχνιδιού “Night Quiz” για τους σταθμούς Αχαία Channel νομού Αχαίας, Super TV νομού Κορινθίας και “West Channel” νομού Κοζάνης.

**Όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς  θα μεταδοθούν   στην εκπομπή Champions Live από το Novasports 2 με τον Γιώργο Λιώρη. Μετά τη τη λήξη της αναμέτρησης Μαρσέιγ - Ολυμπιακός, προβλέπεται απευθείας σύνδεση με το «Βελοντρόμ» για εκτενές ρεπορτάζ, από τον απεσταλμένο της Nova, Νίκο Γαβαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: