19.11.11

Short stories 19.11.2011


Short stories


**48ωρη απεργία αυτή τη Δεύτερα και Τρίτη αποφάσισαν τα σωματεία για την «Ελευθεροτυπία». Κρίσιμες είναι οι  επόμενες 15 μέρες στις συζητήσεις της ιδιοκτησίας της εφημερίδας με τις τράπεζες για τη χορήγηση νέου δανείου.

**Σε 3,65 εκατ. ευρώ ανέρχεται το κόστος λειτουργίας του Καναλιού της Βουλής, για το 2011 όμως θα αυξηθεί στα 4,5 εκατ. ευρώ την επόμενη χρονιά σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου,Φ. Πετσάλνικος.  Στο Κανάλι της Βουλής εργάζονται  συνολικά 92 άτομα . Ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε πως οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί θέλουν να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

**Διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι πλέον η συσκευή Apple TV, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθήσει ταινίες υψηλής ευκρίνειας κατεβασμένες από το iTunes Store, ειδήσεις και αθλητικά γεγονότα .

**Ο αγώνας Μαρσέιγ –Ολυμπιακός, την επόμενη Τετάρτη(21.45) , είναι στην ΕΡΤ Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου , σε υψηλή ευκρίνεια από το ΕΡΤ HD και ιντερνετικά από το www.ert.gr . Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, θα ακολουθήσει (23.45) η εκπομπή CHAMPIONS NET με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον αγώνα «ΑΠΟΕΛ- Ζενίτ».

**Το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού είναι επίσης στην ΕΡΤ, αυτή την Κυριακή (19.00) . Η ΝΕΤ αλλά και  η ιστοσελίδα www.ert.gr  θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα , σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου Απόψε (19.00) η ΝΕΤ  αλλά και το  www.ert.gr θα καλύψουν  ζωντανά τον αγώνα Μαρούσι – ΠΑΟΚ  σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.

**Ισπανικό πρωτάθλημα στον ΟΤΕ TV Για την 13η αγωνιστική της La Liga, ξεχωρίζει το ντέρμπι Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι στην Σαραγόσα στο «Καμπ Νου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: