18.11.11

Ολυμπιακός- ΠΑΟ με κάλυψη επιπέδου Champions League



Μια παραγωγή επιπέδου Champions League υπόσχεται η nova , το αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακού –ΠΑΟ.  Για πρώτη φορά με 27 κάμερες υψηλής ευκρίνειας η Nova θα καλύψει,  το μεγάλο αγώνα.
Πριν τη σέντρα  ο Γιάννης Πάγκος  θα παρουσιάσει το pre game με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Το ρεπορτάζ από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς και αυτό από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Τζουάνης. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Αποστόλης Λάμπος και ο Γιώργος Αργυρόγλου με τρεις κάμερες θα συλλέξουν όλα τα πλάνα και πλούσιο ρεπορτάζ πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος ξεκινάει στις 19:30 και θα μεταδοθεί σε  High Definition από το Νovasports HD & το Novasports 1.  Ο αγώνας θα μεταδοθεί χωρίς χρέωση για τους συνδρομητές της Forthnet και μέσα από την ιστοσελίδα www.novasports.gr, Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι η εκπομπή “SuperGoal από το Novasports 2  με τον Δημήτρη Παπανικολάου  θα μεταφέρει στους θεατές το λεγόμενο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της χρονιάς.
Στην υπόλοιπη αγωνιστική  οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της nova ξεκινούν με το παιχνίδι ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, στις 17.15, από το Novasports 2, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την ίδια ώρα, στις 17:15, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, αγώνας που θα μεταδοθεί στο Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την Κυριακή η δράση αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Ατρόμητος-Λεβαδειακός από το Novasports 2,. Παράλληλα, στις 15:00, η Δόξα Δράμας  αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, στο Novasports 3, και στις 19.30, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 1 και το Novasports HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: