12.11.11

Short stories 12.11.2011



 
**Η συστηματική προβολή αθλητικών γεγονότων από την  ΕΤ1, με τη δημιουργία συγκεκριμένης ζώνης , παράλληλα με ταινίες και πολιτιστικές εκπομπές , θα μπορούσε να είναι μια προοπτική για το κανάλι.
 **Οι μεταδόσεις μπάσκετ ξεκίνησαν από την περασμένη Πέμπτη με τον αγώνα της Euroleague ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ και ακολουθεί απόψε (19.00) ο  αγώνας  της  Α1 Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΚΑΟ Δράμας  - Άρης, από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας «Δημήτρης Κραχτίδης». Αύριο η ΝΕΤ θα δείξει (19.00) η ΝΕΤ, τον αγώνα Ολυμπιακός Περιστέρι Oι αναμετρήσεις  θα μεταδοθούν απευθείας και μέσω Web TV στο www.ert.gr.
 **Και το παγκόσμιο πρωτάθλημα  ράλυ είναι στην ΕΤ1  απόψε (23.00) και αύριο (14.00 & 23.00) Η περιγραφή είναι του Νίκου Κορόβηλα.
 **Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού  Πάνος Μπιτσαξής θα είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της τηλεοπτικής "Δίκης στον Σκάι» αυτή τη Δευτέρα. Ερωτήματα θα του απευθύνουν ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, οι δημοσιογράφοι Θανάσης Μπλούνας, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρέας Μαζαράκης.
 **48ωρη απεργία στον 902 αριστερά στα FM προκήρυξε η ΕΤΕΡ την επόμενη Δευτέρα. Οι τεχνικοί ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη εργαζόμενου  που απολύθηκε από το σταθμό  και την καταβολή των δεδουλευμένων του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.
 **Η ΕΡΤ είναι το μόνο ελεύθερης λήψης κανάλι στην Ελλάδα  που πληρώνει το 1,5% επί του τζίρου της  για την ενίσχυση του κινηματογράφου, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Λάμπης Ταγματάρχης . Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ι διευκρίνισε ότι έχει ήδη συσταθεί η Επιτροπή της ΕΡΤ για το 1,5%, η οποία και εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: