11.11.11

Στην ERT World ο Ολυμπιακός
Με νέο αθλητικό πρόγραμμα θα βγει το επόμενο διάστημα η ΕΡΤ στον αέρα.  Το Διοικητικό Συμβούλιο  της εταιρείας, μετά από κυβερνητική καθυστέρηση ενός μήνα ενέκρινε  ένα μεγάλο πακέτο αθλητικών γεγονότων για την τρέχουσα περίοδο, από Champions League ως Ολυμπιακό.
Η εταιρεία έλαβε έγκριση από το ΔΣ της,  για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων  για την περίοδο 2011 – 2012, του Κυπέλλου  Αγγλίας αλλά και του  Carling Cup. Ακόμη η ΕΡΤ  (πλην ERT World) θα δείξει  πέντε διεθνείς   ποδοσφαιρικούς  φιλικούς αγώνες, των  Εθνικών Ομάδων  (πλην της Εθνικής Ελλάδος), αλλά και τους εντός αγώνες του Ολυμπιακού  για τον απόδημο ελληνισμό από την ERTworld. Η ΕΡΤ παραμένει και στο μπάσκετ , στην  τρέχουσα περιόδου. Τα ποσά για την αγορά των δικαιωμάτων αυτών δεν ανακοινώθηκαν καθώς οι συμφωνίες δεν έχουν συναφθεί, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της σύμβασης με τη Forthnet για τα στιγμιότυπα της SuperLeague.
 Στο μέτωπο του Champions League, το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανέρχεται σε 33.462 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)  για τα παιχνίδια εντός έδρας(25.08.11 – 31.12.11)  του Champions League Το μέσο κόστος ανά δύο εκπομπές  του Champions NET ανέρχεται σε 15.662,22 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).  Αντίστοιχα  το μέσο κόστος της  κλήρωσης  των Ομίλων UCL & Champions League (Α’ Περίοδος – παιχνίδια εκτός έδρας) για την περίοδο 25.08.11 – 31.12.11.ανήλθε σε 7.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Στην  υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας  για την πρόσφατη συμφωνία της ΕΡΤ με την TEAM για το Champions League  της επομένης 3ετίας (2012-15), το ΔΣ όρισε να εκπροσωπήσουν την εταιρεία στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, το διευθύνοντα σύμβουλο, Λάμπη Ταγματάρχη, το μέλος  του Δ.Σ. Στ. Στεφάνου και το Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων Δ. Χατζηγεωργίου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: