5.11.11

Short stories 05.11.2011



**Προσφυγή κατέθεσε στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η ΠΟΕΣΥ για τις συνέπειες που επιφέρει στην ανεμπόδιστη και ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας η ουσιαστική κατάργηση των όρων αμοιβών και εργασίας και η διαλυτική επίδραση των άρθρων 31 και 37 του νόμου 4024/2011, στην ύπαρξη και λειτουργία των Ενώσεων Συντακτών και των Ενώσεων των άλλων εργαζομένων στα ΜΜΕ.
**Σε Υψηλή Ευκρίνεια και τα δύο ντέρμπι. Απόψε (19.30) ο Γιάννης Πάγκος από τα Novasports1  και  NovasportsHD περιγράφει τον αγώνα Άρης- Ολυμπιακός και αύριο ο  Δήμητρης Κανελάκης την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η εκπομπή “Total Superleague” με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο  παρουσιάζει την «ακτινογραφία» της αγωνιστικής.
**Μετά από καιρό αγώνας της SuperLeague στην ΕΡΤ. Αυτή την Κυριακή (17.15) η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον αγώνα  Ξάνθη-Κέρκυρα, σε περιγραφή  του Δημήτρη Μπουμπουγιατζή. Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ξάνθη που έχει συμβόλαιο με την ΕΡΤ ως το Μάιο του 2012, έχει υπογράψει και συμφωνία ένταξης στην κεντρική διαχείριση της SuperLeague.
**Και αγώνες  της   Α1 μπάσκετ στη ΝΕΤ αυτό το Σαββατοκύριακο . Σήμερα (16.00) ο ΑΓΟ Ρέθυμνου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο Ρέθυμνο, σε περιγραφή του Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ αύριο (19,15) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας, σε περιγραφή του Γιάννη Νάτου. Oι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας και μέσω Web TV στο www.ert.gr.
**Με θεαματικότητα  16,6%, ο αγώνας Σαμπρόκ Ρόβερς ΠΑΟΚ από τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης και με 13% η αναμέτρηση ΑΕΚ-Λοκομοτίβ  
**Η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και το «φυτίλι» της κοινωνικής έκρηξης που άναψε στα ελληνικά γήπεδα θα συζητήσουν αυτή τη Δευτέρα στη “Δίκη” (Σκάι, 00.30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: