4.11.11

Short stories 04.11.2011



**Ντοκιμαντέρ  για τις διοργανώσεις του Euro από την UEFA και με ελληνικό χρώμα. Η ΕΡΤ θα διαθέσει υλικό διάρκειας 1 λεπτού, έναντι 1.000 ευρώ στην εταιρεία Pitch International από την άφιξη της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από το θρίαμβο του 2004. Το ντοκιμαντέρ θα λέγεται «UEFA Euro: The Official story».
**Το γεγονός πως ούτε και χθες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το ΔΣ της ΕΡΤ δεν συνιστά πλέον είδηση, με όσα γίνονται…
**Στο 12,9% το ποσοστό  της ΝΕΤ το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα Μπαγερν-Νάπολι, ο οποίος μεταδόθηκε και από το ΕΡΤ HD. Ο ΑΝΤ1 χθες έδειξε την αγώνα του ΠΑΟΚ ως όφειλε για το Europa League διακόπτοντας τη ροή ειδήσεων σε μια κρίσιμη βραδιά για τη χώρα.  Το Alter πάλι δεν μετέδωσε δελτίο ειδήσεων , αφού οι απλήρωτοι εργαζόμενοι προχώρησαν σε στάση εργασίας.
**Το MEGA θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση το φιλικό αγώνα Ελλάδα- Ρωσία την επόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (21:30) σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη. Το ματς περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Στις 00:15,  ακολουθεί το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς για τα πλέι οφ των προκριματικών του Euro 2012, Τουρκία-Κροατία, σε περιγραφή από την Κωνσταντινούπολη του Περικλή Στέλλα.
**Πρεμιέρες σειρών στο Mega τη μεθεπόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega, με τίτλο «Πίσω στο Σπίτι», (21:00). Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, πάλι,  υποδύεται το πιο εναλλακτικό ρεμάλι της μικρής οθόνης στην νέα ανατρεπτική κωμωδία με τίτλο « Με Λένε Βαγγέλη»(22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: