3.11.11

Short stories 03.11.2011



** Tη νέα προσπάθεια ανατροπής του καθεστώτος της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών, που ισχύει με το Νόμο 2190/1920 και εφαρμόζεται μέχρι σήμερα, καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ «επισημαίνοντας ότι μια τέτοια ανατροπή θα έχει βαρύτατες επιπτώσεις στις εφημερίδες και στους εργαζόμενους σ’ αυτές».

**Εγγύηση θεαματικότητας το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Με μέση θεαματικότητα 43,5%  το σόου του Λάκη Λαζόπουλου ξεπέρασε στη μέτρηση θεαματικότητας που διενεργεί η Nielsen  τον αγώνα  του Ολυμπιακού με τη Ντόρντμουντ, που συγκέντρωσε ποσοστό 32,4%.  

**Ημερίδα για τα δημόσια ΜΜΕ διοργανώνει στις 8 Νοεμβρίου η ΠΟΕΣΥΣτην ημερίδα συμμετέχουν ως βασικοί ομιλητές δημοσιογράφοι από Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Πορτογαλίας.

**Τη διάθεση της υπηρεσίας Forthnet Satellite Broadband ξεκίνησε ο Όμιλος Forthnet δίνοντας πλέον τη δυνατότητα σε όλους να έχουν δορυφορικό Internet με ταχύτητες έως 10 Mbps downlink και 2 Mbps Uplink. Η υπηρεσία παρέχεται  σε συνεργασία με το δορυφορικό οργανισμό Eutelsat στην τιμή των 39,90 ευρώ το μήνα

**Οι συνδρομητές της nova μπορούν να έχουν έκπτωση και στις δύο υπηρεσίες  και να λαμβάνουν, για παράδειγμα, την υπηρεσία Full Pack και το Forthnet Satellite Broadband , με 19,54 ευρώ επιπλέον το μήνα.

**Το διεθνές παιδικό κανάλι KidsCo εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Ηellas Οnline, για το Hol My TV, όπου θα παρέχεται παιδικό πρόγραμμα τόσο σε δωρεάν περιεχόμενο όσο και μέσα από το Hol video club.

**Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε με το Europa League.Η αγωνιστική δράση στη Nova αρχίζει στις 19:00, με το παιχνίδι Ρούμπιν – Τότεναμ, σε περιγραφή του Γ. Δούσκα, από το Novasports 1 & Novasports HD και συνεχίζει με τους υπόλοιπους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: