21.10.11

Short stories 21.10.2011




**Διαζύγιο Λιάτσου –Star Channel. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του σταθμού για τους όρους αποχώρησης του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

**Έντονος προβληματισμός στην αγορά των media, από την απόφαση της γαλλικής Publicis  να οδηγήσει σε πτώχευση τη Leo Burnett,  με το επιχείρημα πως δεν είναι σε θέση να καλύψει τις υποχρεώσεις της θυγατρικής που αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ. Εκδότες και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που έχουν άνοιγμα στην εταιρεία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς πολλές επιταγές «σκάνε»  στα  χέρια των Μέσων ενημέρωσης.

**Επιμένει στην επιλογή της παραγωγής προγράμματος το Mega. Το κανάλι επέλεξε να στηρίξει το σκέλος του προγράμματος, βγάζοντας τις νέες σειρές στον αέρα, γεγονός που σημαίνει πως οι περικοπές θα έρθουν από άλλού. Η διοίκηση του σταθμού πιστεύει πως το mega δεν πρέπει να χάσει την πρώτη θέση της θεαματικότητας, για να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει περισσότερα έσοδα.

**Τη δημοσίευση του νέου 7μελούς ΔΣ  στο ΦΕΚ αναμένει η ΕΡΤ για να αποκτήσει εκ νέου διοίκηση. Η Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ενέκρινε την τοποθέτηση του Θανάση Παπαγεωργίου, ξανά στη θέση του προέδρου, του Λ. Ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου και μέλη τους,  Στεφάνου, Γεωργανδρέα Ζάννου, Πάνου Σαμούρη, Νίκου Σωτηριάδη και Αρίστωνα  Κοντιζά. Η θητεία του ΔΣ λήγει στις 30 Ιουνίου 2012

**Νέα στάση εργασία σήμερα στην  ΕΡΤ  (13.000-16.00) με απόφαση της ΕΣΗΕΑ. Στην ΕΡΤ είναι την ίδια ώρα προγραμματισμένη γενική συνέλευση παρουσία των εκπροσώπων των ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση. 

**Η συμπαραγωγή της nova «Το Έτερον Ήμισυ», κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή(22.00) στο Novacinema 1 & Novacinema HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: