18.10.11

Short Stories (17.10.2011)


**Λόγω της σημερινής απεργίας της ΕΣΗΕΑ δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και καμία δημοσιογραφική και ενημερωτική εκπομπή από την ιδιωτική τηλεόραση ή την ΕΡΤ και δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο εφημερίδες. 


**Νέο κύμα ατομικών συμβάσεων στα ΜΜΕ. Ήδη στις Αττικές εκδόσεις, η συμφωνία που έληξε το Σεπτέμβριο για τη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων κατά 10%, πρόκειται να ανανεωθεί. 


**Και πακέτα για επαγγελματίες δημιούργησε ο ΟΤΕ TV. Επίσης ο αποκωδικοποιητής που προτείνει η εταιρεία μπορεί να λαμβάνει και το σήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, συνεπώς και τα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας που δεν υπάρχουν στο μπουκέτο του.

**Θυμίζουμε πως παραμένει η εκκρεμότητα των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και της αποκλειστικής συμφωνίας του με τη Nova.  Ο ΟΤΕ προσέφυγε στην επιτροπή ανταγωνισμού, αλλά εκείνη ως τώρα δεν έχει εκδώσει απόφαση.

**Σήμερα είναι προγραμματισμένη η ακρόαση του προτεινόμενου από την κυβέρνηση ΔΣ της ΕΡΤ, στην αρμόδια επιτροπή των ΔΕΚΟ. Η εταιρεία από τις 30 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της κυβερνητικής αδράνειας λειτουργεί χωρίς διοίκηση. 

.**Ένα πρόγραμμα που στηρίζεται ημερησίως στον ενημερωτικό τομέα κατά περίπου 12 ώρες, με  αθλητικές εκπομπές (Σαβ. Κυρ. Δευτ), πολλές ξένες σειρές, αλλά και ελληνικές παραγωγές, δημιούργησε για την τρέχουσα σεζόν ο Σκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: