17.9.11

Short stories(17.09)



**Προς υπογραφή το δάνειο στην Ελευθεροτυπία”. Σύμφωνα με πληροφορίες ως την επόμενη Τρίτη θα έχει ανακοινωθεί η νέα δανειοδότηση της εφημερίδας από την Alpha Bank,  ενώ είναι πολύ πιθανό να λάβει και δεύτερο δάνειο από άλλη τράπεζα. Το σκέλος της χρηματοδότησης θα ολοκληρωθεί με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στη συνέχεια θα εφαρμοστεί ένα σχέδιο μείωσης του προσωπικού.
**Αντιθέτως στο ΔΟΛ, δείχνει να καθυστερεί η αύξηση του ποσοστού του Βίκτωρα Ρέστη, ενώ ο οργανισμός προετοιμάζεται για απολύσεις  και μείωση των ωρών εργασίας.
**«Greek Week» από το  Travel Channel μέσα από τη nova από αυτή τη Δευτέρα.  Η εβδομάδα περιλαμβάνειμια  σειρά εκπομπών μαγειρικής, όπως «Γεύσεις από Ελλάδα», «Planet Food», «Ο Γύρος του Κόσμου με Έναν Σεφ» και «Ταξιδιώτισσα των Γεύσεων»,  αλλά και δημοφιλείς εκπομπές  όπως «Η 'Οδύσσεια του Τζούλιαν & της Καμίλα», «Παγκόσμιος Οδοιπόρος» και «Travel 360°».
**Σε διαδικασία ρύθμισης των εκκρεμοτήτων  της Leo Burnett προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με βάση τη συμφωνία που έχει υπογραφεί τα κανάλια εθνικής εμβέλειας  θα εισπράξουν σε δόσεις εντός του τρέχοντος έτους και του επόμενου, προχωρώντας  σε «κούρεμα» των απαιτήσεων και σε αντάλλαγμα η διαφημιστική εταιρεία θα παραιτηθεί από τις «επιστροφές». 400
**Επιμένει η κυβέρνηση στην κατάργηση της ΕΤ1 με τροπολογία, αν και υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις από τα κόμματα που ζητούν συζήτηση στη Βουλή. Ταυτόχρονα από τη Δεύτερα, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ προχωρούν σε στάση εργασίας
**Οι τελευταίες μεταδόσεις της ΕΤ1 συμπίπτουν με τη μετάδοση των αγώνων της εθνικής μπάσκετ, στο  Eurobasket με αποχαιρετιστήριο αγώνα απόψε με τη Λιθουανία.
**Άλλες 45 μέρες χωρίς νέο πρόγραμμα για τους δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Mega και ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν να δείχνουν τα νέα σίριαλ στα τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: