14.9.11

Short stories(14.09)



 **Προς την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Σκάι κινείται η Forthnet. Η εταιρεία εξετάζει το καθεστώς διάθεσης του προϊόντος στην Premier League στη Μεγάλη Βρετανία  από το BskyB επισημαίνοντας πως τα στιγμιότυπα από την αγωνιστική μεταδίδονται σε μέγιστη διάρκεια 90 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.

**Συνεχίζει να χαρίζει ποσοστά θεαματικότητας η εθνική μπάσκετ. Ο αγώνας με τη Γεωργία έφτασε στο 15% της συνολικής θεαματικότητας και η αναμέτρηση με τη Ρωσία στο 19,4%.

**Αρνούνται την εργασιακή εφεδρεία οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ. Δηλώνουν πως οι μισθοί τους έχουν μειωθεί κατά 40% και πως η εφεδρεία θα οδηγήσει σε απολύσεις και μείωση του ρόλου του πρακτορείο.

**Το ενδεχόμενο «συγχώνευσης» ανεξαρτήτων Αρχών συμπεριλαμβανομένου του ΕΣΡ, εξετάζει η κυβέρνηση. Το ζήτημα είναι πως το ΕΣΡ είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη Αρχή και δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη που υπάγεται σε κυβερνητικό έλεγχο.

**Και σε Υψηλή Ευκρίνεια θα μεταδοθεί απόψε (21.45)  από την ΕΡΤ HD, εκτός από τη ΝΕΤ, η ποδοσφαιρική αναμέτρηση «Μπενφίκα– Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ» σε περιγραφή Μανόλη Δράκου. Το ίδιο θα συμβεί και με την κάλυψη από τις Βρυξέλλες του δεύτερου τελικού του Diamond League, αυτή την Παρασκευή.

**Νέα προσφορά στους χρήστες του Internet από τη Forthnet. Με 17,90 ευρώ το μήνα προσφέρει  ταχύτητα έως 24Mbps,  ενώ κάθε broadband συνδρομητής της Forthnet, αποκτά αυτόματα το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης σε αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, μέσω Live Streaming, στο www.novasports.gr

**Το πακέτο περιλαμβάνει έναν αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος σε κάθε αγωνιστική, καθώς επίσης και μία σειρά εκπομπών των αθλητικών καναλιών Novasports, σε καθημερινή βάση («Η Ώρα των Πρωταθλητών», τα αθλητικά μαγκαζίνο «Ώρα 6» και «Ώρα 12» κ.α.).    

Δεν υπάρχουν σχόλια: