7.9.11

Short stories(07.09)



**Η λογοκρισία είναι εδώ. Το πρόστιμο των 80.000 ευρώ στον Alpha για την εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ  επειδή σατίρισε  τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλώτη και τον πρόεδρο του ΛΑος, ανοίγει ζήτημα για το ρόλο του ΕΣΡ, το τελευταίο διάστημα.
**«Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ασυδοσία και εκτροπή», δήλωσε ερωτώμενος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της ολομέλειας.
**Αποκλειστικά στη nova και με ελληνικό, περιεχόμενο στα διαλείμματα του το National Geographic, ύστερα από την επέκταση της συνεργασίας της Fox International Channels Greece , με τη Forthnet.
**"Ηλεκτρική» συμφωνία Forthnet και Energa.Τα καταστήματα Forthnet  θα προσφέρουν πλέον εκτός από υπηρεσίες broadband και συνδρομητικής τηλεόρασης, και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας, διαθέτοντας τα οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Energa.
**Συζητήσεις όλη τη μέρα χθες στον Alpha του διευθύνοντος συμβούλου, Κρίστοφερ Μάινους, με τους αστές και τους λοιπούς παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού, ενόψει του «παγώματος» του προγράμματος του.
** Ούτε χθες κατάφερε να εξηγήσει ο υπουργός επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κλείσει την ΕΤ1. Στη χθεσινή του συνέντευξη  στη ΝΕΤ δήλωσε μάλιστα πως η ΕΡΤ θα μπει «πρώτη στην ψηφιακή εποχή» (κάτι που έγινε από την εποχή του Χ. Παναγόπουλου) και θα διαθέσει 48 εκατ. ευρώ.
**Και οι ιδιώτες δεν θα ακολουθήσουν  στη διαδικασία ολοκλήρωση της ψηφιακής μετάβασης; Δεν υπάρχουν απαντήσεις ακόμη...
**Πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε , κατά τη διάρκεια των χθεσινών «ιστορικών» έκτακτων δηλώσεων στην καλή δουλειά που έχει κάνει στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Μόσιαλος.  Η ΕΡΤ παρείχε την εικόνα στους ιδιωτικούς σταθμούς, αλλά δεν μετέδωσε τις δηλώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: