22.6.11

Short Stories (22.06)


**Η Καίτη Ρέστη θα είναι το νέο πρόσωπο στο ΔΣ του ΔΟΛ, την ίδια ώρα που πυκνώνουν  οι επισκέψεις του αδελφού της , Βίκτωρα Ρέστη με αντικείμενο τη μορφή της επένδυσης στον οργανισμό. 
**Ο Νίκος Μεγγρέλης τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή  της ERTworld), μετά από εσωτερική προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αξιολόγηση από εσωτερικό  συμβούλι.
**"Θα αναλάβω και εγώ πολύ μεγάλες πρωτοβουλίες στο εξωτερικό, με συχνές επισκέψεις και συζητήσεις με τα διεθνή ΜΜΕ" απάντησε ο Ηλίας Μόσιαλος για τα αλλεπάλληλα αρνητικά δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Στο εσωτερικό πεδίο πάντως δεν υπάρχουν απαντήσεις ως τώρα για το ποιος θα αναλάβει τα ελληνικά media.
**Πρόστιμο 10.000  στον Real FM για τον  Θ. Κολοκοτρώνη. Η  ποινή επιβλήθηκε στην εκπομπή των των Γιώργου Λιάγκα και Ελεάννας Τρυφίδου, έπειτα από καταγγελία ιδιώτη, ύστερα από σχολιασμό των παρουσιαστών της εκπομπής ότι ο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν ομοφυλόφιλος." Μειοψήφησαν ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης, που πρότειναν πρόστιμο 5.000 ευρώ.
**Στο αρχείο η καταγγελία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου  για «εσκεμμένη παραποίηση της αλήθειας από την εκπομπή "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" . Το ΕΣΡ ανέφερε  πως  υπήρξε διευκρινιστικό σχόλιο και παραδοχή του λάθους από το Λάκη Λαζόπουλου σε μεταγενέστερη εκπομπή, ενώ μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 50.000 ευρώ!
**Στο αρχείο κατέληξε επίσης και καταγγελία τηλεθεατή για την τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» του σταθμού Mega για προβολή χορηγού κατά τη διακοπή του προγράμματος για διαφημίσεις, αντιθέτως σύσταση έστειλε προς το Extra για την εκπομπή «Αποκαλυπτικό δελτίο»,  όπου εκπρόσωπος του σταθμού προέτρεπε τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: