21.6.11

Short stories (21.06)



**Συνάντηση κορυφής  στο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε με το Γιώργο Κουρή, τον Ανδρέα Γ. Κουρή και το Νίκο Χατζηνικολάου,  χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενος της. Ακολούθησε επίσκεψη του Β. Ρέστη στον οργανισμό
** Αδιευκρίνιστο παραμένει ποιος υπουργός θα λάβει τις αρμοδιότητες των Μέσων, το χαρτοφυλάκιο που κατείχε ο Τηλέμαχος  Χυτήρης. Κρίσιμα ζητήματα όπως τα προϋπολογισμένα έσοδα  των 350 εκατ. από την «ιδιωτικοποίηση» των συχνοτήτων που σχετίζονται άμεσα με τη μετάβαση στην επίγεια τηλεόραση, ή ο νόμος για τις συνεργασίες , παραμένουν ανοικτά.
**Επίσης, χωρίς πολιτικό προϊστάμενο παραμένουν ΑΠΕ και ΕΡΤ , λίγο πριν η κρατική ραδιοτηλεόραση, αποφασίσει για το business plan  και για τα αθλητικά της προγράμματα την επόμενη σεζόν.
**Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης  του ΟΤΕ με το ελληνικό δημόσιο, για τη συνδρομητική τηλεόραση, που απέφερε στα ταμεία του κράτους 2,5 εκατ. ευρώ , ήταν η τελευταία πράξη από την πλευρά του Τ. Χυτήρη.
** Μπορεί να μην είναι  γνωστό  τι θα συμβεί εντός Ελλάδας, πάντως τις επαφές με τα διεθνή media θα αναλάβει ο υπουργός επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος. Το πεδίο περιλαμβάνει τις σχέσεις «με τις σημαντικές εφημερίδες και τα ΜΜΕ των χωρών της ευρωζώνης, αλλά και άλλων σημαντικών χωρών, όπως οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Ρωσία, και την Τουρκία.  

**Ιδού τα αποτελέσματα από τις εκλογές για το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Ο συνδυασμός «Ενότητα-Μεταρρύθμιση-προοπτική» έβγαλε 3 έδρες, η Συσπείρωση 2, ο «Εκλογικός συνδυασμός ΠΟΕΣΥ» 1 έδρα,  η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση  2 και από 1 έδρα  ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική συνεργασία»,το  «Ενιαίο ψηφοδέλτιο της Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε. ,  και η «Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.-ΕΝΟΤΗΤΑ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αν δείτε κανέναν ιδιώτη να πληρώνει έστω και ΕΝΑ ευρώ για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες να μου γράψετε.

20 χρόνια τζάμπα τις χρησιμοποιούν και όχι μόνο αυτό. Τις καταπάτησαν και μετά τις πούλησαν κιόλας! (αν πχ. τύχαινε να αλλάξει χέρια κανας εθνικός broadcaster).

Όλοι ξέρουμε ότι οι ιδιώτες χρησιμοποιούν τα κανάλια αυτά για... άλλους σκοπούς και προφανώς τα λεφτά που πέφτουν εκεί προέρχονται από άλλες δραστηριότητες (βλ. εργολαβίες και δημόσια έργα).

Κατά τ'άλλα στην Ελλάδα μας φταίει το κράτος...

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο online browser game στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε το εικονικό νόμισμα με αληθινά χρήματα !!!
http://www.anno1777.com/index.php?i=141456