4.3.11

Short stories (04.03)


**Διάψευση Βγενόπουλου για  το δημοσίευμα  του «Ποντικιού» περί ενδιαφέροντος απόκτησης της «Ελευθεροτυπίας» «Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι ούτε ο όμιλος, ούτε ο κ. Α. Βγενόπουλος έχουν οποιοδήποτε επενδυτικό ενδιαφέρον για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 **Μετά το «Goal News» ακολουθεί η «Εξέδρα» . Η πρόταση της διεύθυνσης είναι για τη μείωση της κυριακάτικης αποζημίωσης στο 75% και της καθιέρωσης δεύτερης μέρας ρεπό.
 **Στάση εργασίας σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τις 09.00 ως τι 12.00 το μεσημέρι, από την ΕΣΗΕΑ , κατά τη συζήτηση σχετικών ερωτήσεων στη Βουλή για το μέλλον του πρακτορείου.
 **Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και στο Alter, από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΤΙΤΑ  με στάσεις εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα, εξαιτίας της μή καταβολής των δεδουλευμένων το τελευταίο δίμηνο.
 **Καταδικάζει  η ΠΟΣΠΕΡΤ την απόφαση της Διοίκησης του ομίλου Ο.Τ.Ε. για την απόλυση 120 εργαζομένων στην εταιρεία Cosmote και 150 εργαζομένων στην εταιρεία ‘’Γερμανός’’ και απαιτεί την άμεση ανάκλησή της.
 **Ο Γιώργος Κόντος, ανέλαβε πρόσφατα την θέση του εμπορικού διευθυντή στο Woop.gr. O Γ. Κόντος έχει δεκαετή εμπειρία στην online διαφήμιση, και έχει εργαστεί σε θέσεις εμπορικού υπεύθυνου  site όπως το Athinorama.gr, το Naftemporiki.gr και το Sport.gr .
 **Στο Mega είναι οι ρεβάνς του Champions League, για την φάση των «16». Στις 21.45 ο σταθμός θα μεταδώσει τον αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ  στη ρεβάνς της νίκης με 2-1 της αγγλικής ομάδας , σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Και ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα ακολουθεί ο αγώνας Σαχτάρ Ρόμα  σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεκινήσει στην Κύπρο δημόσια διαβούλευση για τον καταρτισμό του καταλόγου για την ελεύθερη πρόσβαση των τηλεθεατών σε γεγονότα που θεωρούνται μείζονος σημασίας (όπως για παράδειγμα σημαντικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες και άλλα αθλητικά γεγονότα)δήλωσε ο πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου κ. Ανδρέας Πετρίδης.

Όπως δήλωσε:

"Σκοπός της Αρχής είναι να εξυπηρετήσει τον Κύπριο πολίτη και δεν θα μπει στη διαδικασία των συμβολαίων. Με την εφαρμογή του καταλόγου θα αλλάξουν τα τηλεοπτικά δεδομένα μετάδοσης αθλητικών γεγονότων στην Κύπρο. Την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης την αφορά η διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος. Δεν ασχολείται με εμπορικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί. Βεβαίως θα επηρεαστούν συμφέροντα, αλλά δεσμεύομαι ως Αρχή ότι θα προχωρήσουμε¨

Στην Ελλάδα τι γίνεται;

Βασίλης Κουφόπουλος είπε...

Δυστυχώς τίποτα...