8.2.11

ΑΕΚ –ΠΑΟ με τους Αντώνηδες


Μια βδομάδα ντέρμπι στη Nova.   Από χθες έως και την Παρασκευή  η Nova επαναφέρει το «NOVA ντέρμπι» με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη  Καρπετόπουλο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τις 21.30 ως τις 22.00 στο novasports 2 και novasports highlights και θα προβάλλονται καθημερινά όλες οι τελευταίες ειδήσεις και τα ρεπορτάζ των δύο αντιπάλων .

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φάσεις από ντέρμπι προηγούμενων δεκαετιών, από τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα, απευθείας συνδέσεις με γνωστούς φίλους  του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ από τον καλλιτεχνικό, τον δημοσιογραφικό αλλά και τον αθλητικό χώρο γενικότερα, καθώς και αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές που σφράγισαν με την παρουσία τους παλαιότερα ντέρμπι.
 Αυτά μπροστά από τις κάμερες , διότι ταυτόχρονα η Forthnet  προσπαθεί  να κλείσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 4 χρόνια, για την ένταξή του στο σύστημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η συμφωνία Forthnet –woop , με τη μετάδοση των 5 εντός έδρας  αγώνων του Ολυμπιακού  από το www.novasports.gr λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση . Ο Μάιος οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με την ΕΡΤ πλησιάζει και η Forthnet θέλει να κλείσει τη συμφωνία και επί της ουσίας να κλειδώσει το πρωτάθλημα .  Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 3πλή μετάδοση, έχοντας τη συμφωνία με την ΕΡΤ μόνο για την ελεύθερη τηλεόραση, ύψους 9 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα περίοδο, τη ελεύθερη μετάδοση από το www.woop.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη εντός και εκτός Ελλάδας και τη συνεργασία με τη Nova για τους συνδρομητές της Forthnet.
 **Και η Kylie Minogue στο  ΕΣΡ!

Σε απολογία  στο ΕΣΡ καλείται σήμερα  το Mad  για την προβολή  του ...βιντεοκλίπ  της  Kylie Minogue , «All the lovers» στο οποίο χορεύουν αισθησιακά και φιλιούνται , φορώντας τα εσώρουχά τους, άνδρες και γυναίκες.  Τα αντανακλαστικά του ΕΣΡ για το σεξ και τις ερωτικές σχέσεις ξύπνησαν και τα κινηματογραφικά κανάλια   της nova  για τις μεταμεσονύχτιες προβολές ταινιών πορνό, που γίνονται στους συνδρομητές της .  Η nova προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος του αποκωδικοποιητή της στους χρήστες , για να είναι ελεγχόμενη η πρόσβαση, για την οποία ενημερώνει σε τακτά διαστήματα τους συνδρομητές της.  Το ερώτημα είναι, αν το ΕΣΡ έχει ξεκινήσει μια νέα «σταυροφορία» ηθικής στην τηλεόραση, μετά και την τιμωρία του Mega για το φιλί μεταξύ δύο ανδρών σε τηλεοπτική σειρά. Έχει ήδη κόψει τα ερωτικά κανάλια του Conn-x TV και το 23ωρη μετάANT1 ETERer... την οποδοση του Big Brother...
 Short stories

**Συζητήσεις Mega –ANT1. Άνοιξαν και πάλι το δίαυλο επικοινωνίας Mega και ΑΝΤ1, με την πρόσφατη συνάντηση των Αλεξάντερ Χόλαντ, (ΑΝΤ1), Γιάννη Λάτσιο (ΑΝΤ1) και Πέτρο ΜποANT1 ETERer... την οπούτο για να δουν πως από κοινού θα πετύχουν μειώσεις στο κόστος προγράμματος εξαιτίας της πANT1 ETERer... την οποτώσης  της διαφήμιση. Από καιρό σε καιρό γίνονται τέτοιες επαφές, όμως αν ήταν πιο συντονισμένες δεν θα οδηγούνταν η αγορά σε τέτοια κατάρρευση.
Ξεκίνησε η συγχώνευση τριών αθλητικών τμημάτων στον Πήγασο , σε "'Εθνος" , Sentra και "Goal News". Ο σχεδιασμός της διοίκησης κάνει λόγο για 150 συντάκτες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο των απολύσεων. Σήμερα, το μεσημέρι  αναμένεται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ .
                                              
**Τη δέσμευση πως θα αποχωρούσε  από τη μετοχική σύνθεση του www.ellispoint.gr είχε δώσει η Έλλη Στάη, αναλαμβάνοντας το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Η δημοσιογράφος που σταμάτησε τη συνεργασία με το Flash δέχθηκε κριτική στο Internet για την παρουσία μιας κρατικής διαφήμισης στο site , η οποία και αποσύρθηκε , αλλά και για τη φιλοξενία των συνεντεύξεων που κάνει στη ΝΕΤ, στο www.ellispoint.gr

**Ξεκινάει σήμερα το εγχείρημα της OPAP TV,  στα πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ. Θα υπάρχουν και συνδέσεις με τον ΑΝΤ1 για τις κληρώσεις  των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, σε μια πρώτη επαφή με την ελεύθερη τηλεόραση. Στα σχέδια και η δημιουργία WEB TV.

** Ένα ακόμη site  για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το www.olympiakos24.gr  ξεκίνησε να λειτουργεί την περασμένη Κυριακή και έχει την υποστήριξη του www.woop.gr
 **Τρεις ενδιαφερόμενοι για το διαγωνισμό ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ,  ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Προτάσεις κατέθεσαν η κοινοπραξία Focus –MRB , η Gfk Hellas και το οικονομικό πανεπιστήμιο.
 **Κρίσιμη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.  Η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος επιμένει στην –εκ περιτροπής εργασίας, κάτι που συναντά την αντίθεση των εργαζομένων.
 **Ανεστάλη η στάση εργασίας της ΕΤΙΤΑ στο Alter, ύστερα από την υπόσχεση για την καταβολή της μισθοδοσίας.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαχαιρίτσας θα πάει καλεσμένος; Τα χώνει, κάθε τόσο, για την αντικειμενική φιλό-παναθηναϊκή στάση τους. Για να δούμε. ΑΝΤΩΝΗΣ