28.5.15

Short Stories28.05.2015



Αρνητική θέση λαμβάνει η διοίκηση του ΟΠΑΠ στην πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει την αγορά του ιντερνετικού στοιχήματος, με την παράλληλη  αδειοδότηση 24 στοιχηματικών εταιρειών. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού ανέφερε πως έχει  “εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Δημόσιο ότι θα σεβαστεί τα αποκλειστικά δικαιώματα της ΟΠΑΠ στη βάση της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ της ΟΠΑΠ και της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς και της εθνικής νομοθεσίας.



Μπάσκετ: Tη δυνατότητα στους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό να απολαμβάνουν ζωντανά  σε κάθε συσκευή – TV( desktop, laptop, smartphone, tablet )- μέσω Internet, τους αγώνες για τα play offs της Basket League, με ελληνικό σχολιασμό  δίνει η Nova. Το  κόστος είναι 4,99 ευρώ ανά αγώνα ή 19,99 ευρώ για όλα τα παιχνίδια που θα προβληθούν από το Novasports.gr.

Παππάς: Ο τηλεοπτικός σταθμός ETV θα αναμεταδώσει την αποψινή συνέντευξη (21:00) του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά στο site ThePressProject με θέμα τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές και το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: