13.11.14

Σε πανευρωπαίκή τηλεοπτική συμμαχία ο ΑΝΤ1

ShortStories13.11.2014

ΑΝΤΕΝΝΑ: Στην πανευρωπαϊκή τηλεοπτική συμμαχία με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη ανακοίνωσε πως εντάχθηκε ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Η συμμαχία αποτελείται από τους Ομίλους, ProsiebenSat.1 (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), TF1 (Γαλλία), Modern Times Group (Σκανδιναβία και Κεντροανατολική Ευρώπη), Dogan TV (Τουρκία) και TVN Group (Πολωνία). Στόχος τους είναι να  παρέχουν μέσω του εκτεταμένου δικτύου τους διεθνή προβολή, τεχνογνωσία αλλά και τους αναγκαίους πόρους σε καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις.


Άρης: Και επίσημα ανακοίνωσε η Nova την τηλεοπτική κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για τη σεζόν 2014-2015.

Δικαιώματα: Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Στο δεύτερο γύρο προσφορών είναι η μάχη για τα δικαιώματα της Μπουντεσλίγκα. Και τα δύο πρωταθλήματα είναι ως σήμερα στον ΟΤΕ TV. 

Huffington: Η Σοφία Παπαϊωάννου αναλαμβάνει επικεφαλής της Huffington Post Greece, ως editorial director, έχοντας ως σύμβουλο τον Παύλο Τσίμα και ως διευθυντή σύνταξης, τον Νίκο  Άγουρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: