1.10.14

Νέο σχέδιο διάσωσης της "Ελευθεροτυπίας"

Short stories01.10.2014

Ελευθεροτυπία: Σχέδιο αναδιοργάνωσης της κατέθεσε η υπό πτώχευση Χ. Κ. Τεγόπουλος, ιδιοκτήτρια εταιρεία της «Ελευθεροτυπίας». Στην αίτηση προς το δικαστήριο ζητείται η παράταση της σχετικής προθεσμίας για 3 μήνες, ενόψει της συζήτησης με τους πιστωτές Σύμφωνα  με  την εταιρεία, προβλέπεται η χρηματοδότηση της με νέα κεφάλαια και η αλλαγή του μετοχικού της ελέγχου. Για τους εργαζόμενους προβλέπεται η σταδιακή καταβολή των οφειλών της επιχείρησης. 


“Αγορά”:  Τον τίτλο της νέας Σαββατιάτικης εφημερίδας που θα εκδώσει ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Θα λέγεται “Αγορά” και θα βρίσκεται στα περίπτερα ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Ποτάμι: Συνέντευξη σε 7 επαρχιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς θα παραχωρήσει σήμερα στις 9.000 το πρωί, μεσα από το www.potami.gr, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού. Συντονίζει η Κάτια Μακρή.



Nova:  Τη συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων  Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν για τη 2η αγωνιστική του UEFA Europa League θα μεταδώσει απόψε (19:25-20:15) το Novasports 24 HD


Δεν υπάρχουν σχόλια: