22.10.14

Πρόστιμα στον ΑΝΤ1

short stories:

ΕΣΡ. Πρόστιμα συνολικού ύψους 115 χιλ. ευρώ καλείται να καταβάλει ο ΑΝΤ1 μετά από απόφαση του ΕΣΡ.  Η Ραδιοτηλεοπτική αρχή καταλόγισε πρόστιμο ύψους 100 χιλ. ευρώ  για παραπλάνηση κοινού από το τηλεπαιχνίδι “Super Game” έπειτα από σειρά σχετικών καταγγελιών και  πρόστιμο 15.000 ευρώ, για προβολή ακατάλληλου περιεχομένου από την εκπομπή «10 με 1». Επίσης το ΕΣΡ έκανε δεκτή την η αίτηση του Nickelodeon για τη μετατροπή του από ενημερωτικός σε μή ενημερωτικό, καθώς η νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στα κανάλια πλέον να αλλάζουν φυσιογνωμία.




ΟΤΕ: Το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι  ανάμεσα σε  Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι στον ΟΤΕ  TV αυτό το Σάββατο (19:00). Ο OTE  θα μεταδώσει τη μεγάλη αναμέτρηση σε Υψηλή Ευκρίνεια.

ΑΝΤ1: Το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ έλαβε  το  “Immersion”,  για τη Σιέρα Λεόνε, του Αντώνη Κανάκη και της ActionAid, το οποίο προβλήθηκε στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2013 από τον ΑΝΤ1, καθηλώνοντας τους Έλληνες τηλεθεατές.


Alpha: Αυτό, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου (21:00) θα ξεκινήσει  τελικά, για 11η συνεχόμενη χρονιά, το «Στην Υγειά μας» με οικοδεσπότη το Σπύρο Παπαδόπουλο. Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: