22.2.14

Στη γνωστή αποστολή το ΕΣΡ...


Short stories22.02.2014

ΕΣΡ: Νέο «χτύπημα» από το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Με απόφαση  που ελήφθη προ ημερών «έριξε» πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για τις αναφορές που έγιναν από τους παραγωγούς του  Real FM στα site www.real.gr, www.enikos.gr και στην εφημερίδα «Real News». Παραγνωρίζοντας την αρχή που επιτρέπει την παραπομπή σε πηγές για την ενημέρωση και συνάμα «αγνοώντας» πως η ίδια πολιτική ακολουθείται από το σύνολο των μεγάλων ομίλων, το ΕΣΡ επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά. Την επόμενη Τρίτη το συμβούλιο καλεί εκ νέου το Real, για την «Ελληνοφρένεια» επικαλούμενο την υποχρέωση σεβασμού στην έννομη τάξη της χώρας!



  
Τέως:Ομόφωνα αποδοκιμάζουν  οι εργαζόμενοι στην “Ελευθεροτυπία την σχεδιαζόμενη κυκλοφορία συνέντευξης του τέως βασιλιά σε ένθετο προσφερόμενο περιοδικό μαζί με την “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” Θεωρούν πως πρόκειται  “για άκαιρη και εκτός λογικής αυτή ενέργεια, θα υπονομεύσει το κύρος του τίτλου και θα αλλοιώσει τη φυσιογνωμία και τις αρχές της εφημερίδας”.

ΝΕΡΙΤ: Ως τη Δευτέρα 24 Μαρτίου (17.00)  παρατείνεται μέχρι  η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης  από παραγωγούς και δημιουργούς για την εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της ΝΕΡΙΤ τη νέα τηλεοπτική σεζόν (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2014).



ΣΚΑΪ: Από τη Δευτέρα αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά της η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Ακολουθεί η Άννα Δρούζα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: