21.9.13

Ο Παντελής Καψής και οι Γερμανικές εκλογές

Short stories

MEGA: Θα ψηφίσουν οι Γερμανοί Χρυσή Αυγή; Μια μεγάλη συζήτηση με τον Γιάννη Πρετεντέρη στην πρώτη «Ανατροπή» της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τη Δευτέρα ( 23.40) στο MEGA  για τις επιπτώσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα από τις γερμανικές εκλογές. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς και ο επικεφαλής του Σχεδίου Β' Αλέκος Αλαβάνος.


Σκάι: Πρεμιέρα για το «eXceL!ent» τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στην τηλεόραση του Σκάι με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο πλαίσιο της στροφής που επιχειρεί ο σταθμός, σε λαϊκότερα κοινά.  

«Δ.Τ.» (1): Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει απευθείας το νυχτερινό GP της Σιγκαπούρης στις 15:00 της Κυριακής 22/9. Η ειδική εκπομπή πριν τον αγώνα θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα περιλαμβάνει εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών πολλά ενδιαφέροντα θέματα γύρω απ' αυτό το μοναδικό αγώνα.

“Δ.Τ.” (2) Από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (02.00) η “Δ.Τ.» μαζί με τα εθνικής εμβέλειας κανάλια θα εκπέμπει μόνο ψηφιακά το πρόγραμμά της από το Κέντρο Εκπομπής «Πεταλίδι» στη  Μεσσηνίας, στην εκλογική περιφέρεια του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: