23.2.13

Διαλύοντας την ΕΡΤ



 Short stories23.02.2013

Παραμένει το τρικομματικό χάος στην ΕΡΤ. Μέσα σε 8 μήνες διακυβέρνησης η ΕΡΤ κατάφερε να χάσει την αξιοπιστία της στις ειδήσεις, να κατεβάσει το σήμα του Euronews σε αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά  και το 25% των εσόδων από το ανταποδοτικό τέλος! Τώρα χάνει τους συμβασιούχους που έβγαζαν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, ενώ αποδέχθηκε ως συμβούλους αποτυχημένους πολιτευτές και παιδιά από τη «γαλάζια γενιά» και τη ΔΗΜΑΡ, και τώρα εκχωρεί τις καθημερινές ενημερωτικές της εκπομπές σε εξωτερικές εταιρείες παραγωγής. Κάποια στιγμή πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τους σχεδιαστές της πολιτικής αυτής.



**”Ουδέν νεότερο από το μέτωπο” ΔΟΛ και Πηγάσου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για την εξαγορά του Πηγάσου από το ΔΟΛ. Με πολύ θόρυβο, δεν γίνονται δουλειές…


**Ο Γιώργος Τράγκας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το νέο  πρόσωπο της τηλεόρασης του Σκάι, με εκπομπή κάθε  Κυριακή βράδυ. Ο εκδότης και δημοσιογράφος θα συνεχίζει να εργάζεται και στο Real FM και στο Kontra.  

**Μετά τους εργαζόμενους του Flash και του Ξένιου η ανάγκη οδηγεί και εκείνους του  Best FM να διεκδικήσουν τη συχνότητα του σταθμού, από το ΕΣΡ αξιοποιώντας το σχετικό πλεονέκτημα που δίνει η νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: