27.11.12

Δέκα χιλιάδες πολίτες ζητάνε δικαιοσύνη για το Μανώλη Κυπραίο


Short stories

Την παράδοση δέκα χιλιάδων περίπου υπογραφών μαζί με το κείμενο έκκλησης του συναδέλφου Μανώλη Κυπραίου για την απόδοση δικαιοσύνης στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο της δράσης της για την αστυνομική βία, προγραμματίζει  το Ελληνικό Τμήμα της  Διεθνούς Αμνηστίας Την ίδια ημέρα ακτιβιστές της οργάνωσης θα πραγματοποιήσουν δρώμενο και θα διανείμουν σχετικό ενημερωτικό υλικό στο σταθμό Μετρό «Κατεχάκη» από τις 15.00 έως τις 17.00.


**Ξεκίνησε τις δοκιμαστικές εκπομπές στη nova το  Euronews εκπέμποντας πρόγραμμα στην ελληνική γλώσσα.  Για την επίγεια ψηφιακή του μετάδοση τον τελευταίο λόγο έχει η ελληνική κυβέρνηση.

**Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι, έξω από τον Αθήνα 984 από την ΕΣΗΕΑ για δύο λόγους. Την άσκηση λογοκρισίας, όπως καταγγέλλει η ένωση συντακτών, από τη διεύθυνση του σταθμού και την απόλυση της Λαμπρινής Θωμά.

**Διπλασιάζει τις ταχύτητες πρόσβασης στο internet με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL  έως και τα 50 Mbps.  Με  επενδύσεις στο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο προσφέρει  υπηρεσίες broadband με επιπλέον  10 ευρώ το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: