30.10.12

Short Stories30.10.2012



Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε πρώτη προβολή ταινίες για όλη την οικογένεια και θέαμα σε ποιότητα high definition προσφέρει ο OTE TV με τα νέα κινηματογραφικά κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2, που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Με τα δυο νέα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από 500 ταινίες το χρόνο.  Τα δύο νέα  κανάλια εντάσσονται στο πακέτο Full Pack του OTE TV (19,90 ευρώ/μήνα για συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ, 24,88 ευρώ/μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ).




**Ξανά ο Freedom στα  FM. Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου έλαβε την πιο λογική απόφαση και ...ανασταίνει το  Freedom 88,9  στη θέση του ραδιοφωνικού σταθμού   Play, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι το νεανικό μουσικό σταθμό.

**Αντίστροφη μέτρησης και για τις δύο ημερήσιες εφημερίδες Ο Αντώνης Δελλατόλας θα βγάλει την εφημερίδα  “6 μέρες” στις 12 Νοεμβρίου και  η ομάδα εργαζομένων της “Ελευθεροτυπίας” την εφημερίδα των Συντακτών” κάποιες μέρες νωρίτερα…

**Σοβαρές ανησυχίες πως πολλά και με απήχηση ΜΜΕ έχουν ακόμη 2 μήνες ζωής, αν οι ιδιοκτήτες τους δεν αποφασίσουν να τα χρηματοδοτήσουν. Η περίπτωση του  Alter  με το άρθρο 99 θα μοιάζει με κύμα μπροστά στο τσουνάμι που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: