23.10.12

Short stories23.10.2012


Ποιος θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του ΑΠΕ; Η προκήρυξη που δημοσιεύτηκε από τη γενική γραμματεία επικοινωνίας ορίζει πως θα τον επιλέξει ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου. Ο πρόεεδρος-γενικός διευθυντής του ΑΠΕ μπορεί να έχει προηγούμενη δεκαετία στα ΜΜΕ ‘ή  να έχει πτυχίο ΑΕΙ ελληνικό ή του εξωτερικού και 5ετή εμπειρία στα ΜΜΕ ή σε παρεμφερή γλώσσα. Δεν ζητείται ως προυπόθεση το πτυχίο στην αγγλική γλώσσα.


**Μέχρι και το γερμανικό Spiegel έφτασε η υπόθεση του διορισμού στην ΕΡΤ της δημοσιογράφου Ανθής Σαλαγκούδη, κόρης του πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργου Σακαγκούδη.  Την ίδια ώρα κκ νέου κατέθεσε την επίκαιρη ερώτηση προς το Σ. Κεδίκογλου,  για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.


Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Κατάστημα για τον άλλοτε «περιούσιο λαό» των δημοσιογράφων. Ο ΕΔΟΕΑΠ προτίθεται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα τις δύο υπηρεσίες για τους άνεργους και τους χαμηλόμισθούς δημοσιογράφους, παράλληλα με τα κοινωνικά μέτρα που ήδη ανακοίνωσε.

**Τη σύσταση τριμελούς επιτροπής για την καταγραφή των “εκκρεμών ζητημάτων” της ΕΡΤ με τη  Forthnet αποφάσισε το ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: